Abraham Heetveldlaan 12 Veenendaal

0318-516155
Stuur een mail

Abraham Heetveldlaan 12 Veenendaal

Omschrijving

In de zeer geliefde woonwijk ‘Petenbos-West’ staat deze uitgebouwde, luxe en duurzame vrijstaande woning met 2 badkamers, garage, berging, sfeervolle veranda en praktische bijkeuken. De woning is gelegen in een rustige straat, kindvriendelijke woonomgeving en nabij verschillende scholen, buurtwinkels en de Prattenburgse bossen. Ook voor natuurliefhebbers en sportfanaten is deze prachtige woning een buitenkans: Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug ligt vanaf de voordeur op 300 meter afstand.

Indeling:
Begane grond:
Via de eigen oprit met voldoende ruimte voor het parkeren van twee auto’s komen we bij de overdekte entree in de zijgevel van de woning. De voordeur geeft toegang tot de hal, meterkast (12 groepen), nette luxe toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en de trapkast en tevens garderobe. De toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje en volledig betegeld in een lichte kleurstelling met zwarte accenten.

De zwarte metalen taatsdeur geeft toegang tot het midden van de woning. Aan de voorzijde van de woning is de ruime woonkamer (circa 39,8 m²) gesitueerd. In het midden van de woning is een sfeervolle en mooie elektrische doorkijkhaard geplaatst welke zorgt voor een mooie verbinding tussen de woonkamer en woonkeuken met de eetkamer. De doorkijkhaard is een echte eye catcher en zorgt voor een ontspannen sfeer in de woonkamer en woonkeuken. Daarnaast kan de haard ook verwarmen op koude dagen.

Tevens wordt de begane grond gekenmerkt door een erker aan de voorzijde en een erker aan de zijkant van de woning. In de erker aan de zijkant van de woning is een loungebank geplaatst met veel opbergruimte. De prachtige, exclusieve, luxe woonkeuken (circa 34,2 m²) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is afgewerkt met zwarte, houten fronten en een granieten werkblad. Het kook- en spoeleiland is tevens een bar en beschikt over veel lades. De woonkeuken heeft de volgende inbouwapparatuur: Bora inductieplaat, koelkast, vriezer, combi-oven, stoom-oven en vaatwasser. Naast de koffiecorner is de zwarte metalen taatsdeur richting de speelkamer/werkkamer (circa 8,9 m²) en praktische bijkeuken (circa 5,3 m²). In de bijkeuken zijn de witgoedaansluitingen ondergebracht. De bijkeuken heeft dezelfde afwerking als de overige ruimtes op de begane grond.

De gehele begane grond is afgewerkt met een keramische parket vloer in visgraat design en (vlies)behang wandafwerking. Daarnaast is de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming -en koeling.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap komen we op de overloop van de eerste verdieping, welke toegang geeft tot drie ruime slaapkamers van respectievelijk circa 17,1 m², 14,4 m² en 12 m², de complete badkamer en separate nette luxe toiletruimte. De luxe badkamer is geheel betegeld in een moderne kleurstelling en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator. De badkamer kan zowel op natuurlijke wijze als mechanisch wijze worden geventileerd. Op de eerste verdieping ligt een hoogwaardige vinyl vloer en de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping krijgt u via de voorzolder met ruimte voor een werkplek, toegang tot de vierde slaapkamer (circa 18,6m²), de inloopkast (ca. 4,5m²) en de luxe en-suite badkamer (circa 7,3 m²). Deze verdieping is voorzien van een dubbel dakraam aan de slaapkamerzijde en een enkel dakraam aan de badkamer zijde. Vanaf de voorzolder heeft u ook toegang tot de technische ruimte. Hier kunt u onder andere de warmtepomp en de extra witgoedaansluitingen vinden. In de schuinten van het dak is opbergruimte gerealiseerd. De tweede verdieping is voorzien van een moderne PVC vloer en vliesbehang wandafwerking.

Tuin:
U kunt zich zowel via de schuifpui in de keuken als via de bijkeuken richting te tuin verplaatsen. De tuin en heeft een gunstige ligging op het westen. Direct bij de achtergevel van de woning is een veranda geplaatst waar u heerlijk beschut kan zitten. De grote lichtkoepels zorgen voor veel lichtinval in zowel de veranda als de keuken. Er is een garage aan de voorzijde van de woning, een extra berging (ca. 4,4 m²) achterin de tuin aanwezig en op het gazon kan heerlijk worden gespeeld. De tuin is voorzien van zowel een ingebouwd sproeisysteem voor het gazon als een irrigatiesysteem voor de plantvakken en heggen. Goed om te weten: u kunt de tuin zowel via de poort achter de garage bereiken als via de straatzijde.

Bijzonderheden:
– Energielabel A;
– De woning is door een interieurstyliste ingericht;
– De exclusieve op maat gemaakte keuken is geleverd en gemonteerd door “ Lodder” uit Barneveld;
– Vloerverwarming en koeling op de gehele begane grond en gehele eerste verdieping (tweede verdieping niet);
– Volledig geïsoleerd;
– Drie slaapkamers op de eerste verdieping en 1 slaapkamer met inloopkast en en-suite badkamer op de tweede
verdieping;
– De gehele woning is voorzien van stompe deuren en hoge houten plinten;
– De schuifpui aan de achterzijde is voorzien van hordeuren;
– Aan de voor- en achterzijde van de woning zijn horren geplaatst;
– De dakramen zijn voorzien van slimme zonwering (sluit automatisch bij warmte);
– De kozijnen zijn van hout;
– Er zijn 12 groepen aanwezig in de meterkast;
– Tuin bereikbaar via de woning en beide zijkanten;
– Zonnepanelen: 33 stuks;
– De laadpaal wordt niet ter overname aangeboden.

Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend.
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
201 m²
Overige inpandige ruimte
8 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
15 m²
Externe bergruimte
4 m²
Perceel
398 m²
Inhoud
799 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, toilet, vloerverwarming, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
Warm water
Cv ketel, elektrische boiler eigendom

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Veenendaal F 3068
Oppervlakte
398 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
VND00-F-3068

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
132 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest bereikbaar via achterom

Bergruimte

Schuur/berging
Vrijstaand hout

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, verwarming

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Plattegronden