0318-516155
Stuur een mail

Begane grond Weideveen 937355d38e96e89044483cbfa330c6f71c37c1

Weideveen, 18 exclusieve appartementen

Stel je eens voor: wooneilanden die met elkaar verbonden zijn door bruggetjes, omringd door water en kanalen met kleine bootjes. De gevels van de huizen weerspiegelen zich in het water. Dat is in het kort Veenderij, dat door sommigen het Venetië van Veenendaal wordt genoemd. Hier liggen alle woningen aan of vlakbij het water.

Weideveen is een deelproject aan de zuidrand van Veenderij waar een gelijknamig, modern appartementencomplex wordt ontwikkeld. Deze royale, comfortabele en duurzame appartementen zijn energiezuinig en bieden volop ruimte voor ieders woonwensen. Weideveen biedt méér dan alleen woonplezier. Hier kunt u genieten van dorpse rust, omringd door groen, water en speelplekken voor de kinderen. Er zijn volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de natuur dankzij de prachtige wandel- en fietspaden die de verschillende wooneilanden met elkaar verbinden. Comfort, rust en ontspanning staan centraal in Weideveen. Voor alle dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het uitgebreide winkelcentrum in de wijk. Ziet u zichzelf hier al wonen? Kijk dan snel verder en ontdek welk appartement bij u past.

Vanzelfsprekend is appartementencomplex Weideveen gasloos en voorbereid op de energie neutrale toekomst. De appartementen zijn op het stadsverwarmingsnet aangesloten via een collectief duurzaam energiesysteem (vloerverwarming en -koeling). Daarnaast wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen. Uw nieuwe woning voldoet standaard aan de nieuwe BENG-normen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen). Tevens zijn alle appartementen voorzien van onderhoudsarme, moderne kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Interesse? Download het inschrijfformulier op www.weideveen.nl/informatie en stuur deze naar de makelaar.

Bijzonderheden:
– Energielabel Triple A (A+++);
– HR++ glas en kozijnen;
– Zonnepanelen;
– Vloerverwarming en –koeling;
– Glasvezelaansluiting;
– Eigen parkeerplaats (incl. aansluiting voor laadpaal);
– Verwarmde hellingbaan naar parkeerkelder;
– Brede pui met openslaande balkondeuren;
– Alle ramen voorzien van elektrische screens;
– Hoogwaardige afwerking;
– Luxe keuken voorzien van Miele apparatuur;
– Luxe toilet en badkamerafwerking;
– Afsluitbare berging in kelder;
– Pakketpost-kast voor bewoners;
– Entree voorzien van camera’s;
– Toegangssysteem te bedienen met eigen gsm.