Project Gerard Doustraat

€ 359.500,- tot € 399.500,-

0318-516155
Stuur een mail

Project Gerard Doustraat

Project Gerard Doustraat in Veenendaal

Alle woningen zijn verkocht!

3 nieuwbouwwoningen gelegen op de Gerard Doustraat in Veenendaal.

Hoe gaat het inschrijven straks?

 • Wanneer u besluit om in te schrijven op een van de woningen, dan gebruikt u daarvoor het digitale inschrijfformulier. Wanneer u het formulier daarna tijdig en volledig( alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen) ingevuld  verstuurt (digitaal naar info@petervandentop-makelaardij.nl), dan ontvangt u van de makelaar per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Alleen met deze schriftelijke bevestiging maakt uw inschrijving deel uit van het verkoopproces. De inschrijving sluit op dinsdag 23 november 2021 om 12.00 uur;
 • De toewijzing van de woningen zal plaatsvinden door de ontwikkelaar;
 • Na de toewijzing zal de makelaar alle mensen die een woning hebben toegewezen

Gekregen telefonisch benaderen voor het nemen van een optie en het maken van een afspraak;

 • Wanneer u geen woning toegewezen heeft gekregen, dan wordt u op de reservelijst gezet;
 • Zodra een woning  vrij van optie komt, wordt de eerstvolgende van de reservelijst benaderd;
 • Inschrijfformulieren die na de sluiting van de inschrijftermijn binnenkomen, worden

Automatisch achteraan de reservelijst gezet;

 • Over de uitslag van de toewijzing kan niet worden gecorrespondeerd.

Project Gerard Doustraat in Veenendaal ligt in de schildersbuurt, tussen de woonwijk het ‘Franse Gat’ en het centrum. Gerard – eigenlijk Gerrit – Dou is een zeventiende-eeuwse kunstschilder uit Leiden. Hij was de eerste leerling van Rembrandt, en zeker in het begin van zijn carrière is zijn werk moeilijk van dat van zijn leermeester te onderscheiden. Dou stond erom bekend dat hij zó gedetailleerd schilderde, dat zijn klanten geen tijd hadden om zo uitgebreid te poseren als hij nodig achtte. Een pietje-precies dus.

Met dezelfde aandacht voor detail zijn de drie woningen aan de straat die de naam van de schilder draagt, ontworpen en gebouwd; de enige nieuwbouw in deze buurt. Maar let op: dit is geen standaard nieuwbouwhuis! Deze woningen ademen ‘sfeer’: ze zijn stijlvol, van alle gemakken voorzien en klaar voor de toekomst. De gezellige wijk zorgt ervoor dat je je als bewoner meteen thuis voelt. Vlaggetjes en vrijmarkt op Koningsdag, traditionele kraampjes en activiteiten voor kinderen tijdens de jaarlijkse Ossenmarkt… hier weten ze nog wat gezelligheid is!

Op zo’n 500 meter ligt het Dr. Slotemaker de Bruïneplein, waar u terechtkunt voor alle dagelijkse boodschappen. Elke vrijdag is er de gezellige warenmarkt.

Aan de andere kant van het spoor is het ‘hart’ van Veenendaal, met haar mooie winkelstraten, overdekte winkelcentra, horecagelegenheden en culturele voorzieningen zoals theater Lampegiet en de Cultuurfabriek. Het zwembad is op loopafstand en Veenendaal heeft vele sportverenigingen en (middelbare en basis-)scholen.

De Gerard Doustraat ligt op een steenworp afstand van Station Veenendaal-Centrum. Reist u met de auto, dan bereikt u in tien minuten de A12; de verbinding met de A15 ligt op twintig minuten. De Gerard Doustraat is een zijstraat van de recent opnieuw ingerichte Patrimoniumlaan, een gezellige straat met kleine en sfeervolle shops.

Houdt u van fietsen en wandelen? Voor u het weet, bevindt u zich in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Nog meer ‘groen’ is eraan de overkant van de Rijn, met de fruitbomen in de Betuwe. Natuur in overvloed rondom Veenendaal!

Energielabel Triple A (AAA)

 • HR++ glas en kozijnen;
 • Lucht-water warmtepomp;
 • Alle vertrekken zijn naar eigen smaak in te richten;
 • Standaard vloer- wand- en plafondafwerking;
 • Zonnepanelen;
 • Vloerverwarming op elke verdieping;
 • Glasvezelaansluiting;
 • Eigen parkeerplek;
 • Brede pui met openslaande terrasdeuren;
 • Erker met sierlijke betimmering;
 • Hoogwaardige materialen: kunststof kozijnen en keramische pannen;
 • Tuin op het oosten (de hele dag zon);
 • Buitenberging van ruim 5m²;
 • Inclusief Bouwgarant kwaliteitsborg;

Gebouwd met de hoge kwaliteit van vroeger, met alle comfort van nu en zo goed als energieneutraal. Ook opvallend: de eigen parkeerplaats achter het huis! Nummer 4A is het hoekhuis en dat betekent: nog meer licht in huis door het extra raam op de begane grond en op zolder. Verder heeft deze woning een fijne tuin met volop privacy en ruimte!

De woningen onderscheiden zich door de jaren ’dertig-stijl, geheel in lijn met de woningen in de rest van deze gemoedelijke straat. De woning is nagenoeg energieneutraal vanwege de zonnepanelen, HR++ glas en warmtepomp, waardoor de elektriciteitsrekening u positief zal verrassen. De vaste woonlasten – én de hypotheeklasten – zijn zeer laag. Bij een middenwoning zijn de energiekosten nog eens extra gunstig. Heel fijn aan deze woning: de extra diepe tuin op het oosten, waardoor u de hele dag door veel (zon)licht in huis hebt.

Als u deze woningen ziet, denkt u meteen: “Hier voelen we ons thuis.” Bij de bouw zijn traditionele, hoogwaardige materialen gebruikt. Dat zorgt ervoor dat u woont in een huis ‘van vroeger’ dat ontworpen en gebouwd is met de kennis en het comfort van nu. U kunt de woning naar eigen smaak inrichten, maar de ‘schil’ is honderd procent in orde. Net als de duurzaamheid. Energiezuiniger wonen is nauwelijks mogelijk. Een pré van deze woning: de riante achtertuin op het oosten. Wat zult u daar een plezier van hebben!

Plattegronden Gerard Doustraat 4A

Plattegronden Gerard Doustraat 4B

Plattegronden Gerard Doustraat 4C